خواص و طرز تهیه شیر برنج | الماس طبیعت
شیربرنجی یا اش شیر یکی از قدیمی ترین غذاهاست که در عین سادگی نوعی غذای مغزی با ارزش غذایی بالا است . این غذا شامل دو ماده غذایی است که خواص فوق العاده برای افراد دارند . شیر و برنج جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی ما دارند . پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا خواص و تهیه شیر برنج را بدانید .
خواص و تهیه شیر برنج
در ادامه مطلب به توضیح در رابطه با خواص شیر و برنج در شیر برنج خواهیم پرداخت .
خواص شیر
شیر موجود در برنج دارای ویتامین B2 است که سبب افزایش سوخت و ساز بدن میشود . علاوه بر این شیر دارای کلسیم و فسفر است . این دو ماده معدنی سبب استحکام دندان ها و استخوان ها و همچنین افزایش رشد سلول های مغز میشود . همچنین شیر دارای مقدار بسیاری پروتئین است . پروتئین برای رشد و ترمیم بافت ها نیز مناسب است .
خواص برنج
حالا به خواص برنج شیر برنج میرسیم . برنج مقدار زیادی پروتئین ندارند . اما همین مقدار هم میتواند نیاز پروتئینی بدن را تأمین کند . همچنین برنج سبب پیشگیری از آلزایمر ، جلوگیری از سرطان ، کنترل فشار خون ، کمک به دستگاه قلبی و عروقی و بسیاری موارد دیگر میشود .
اگر مایلید اطلاعات بیشتری درمورد خواص برنج برای پوست و بدن داشته باشید این مقالات را مطالعه نمایید .
خواص شیر برنج برای کودکان
همانطور که میدانید رژیم غذایی کودکان اهمیت بالایی دارد و در رشد آنها تاثیر گذار است . شیر برنج غذایی مقوی است که با ایجاد تغییر در آن میتوان باعث جلوگیری از تکراری شدن غذا برای کودک شد . اما این نکته را در نظر داشته باشید که استفاده بیش از حد از شیر برنج میتواند سبب افزایش وزن فرد شود . پس به هیچ دلیلی بیش از حد از آن استفاده نکنید . برخی افراد بوی شیر را دوست ندارند پس میتوانید جهت از بین بردن بوی شیر به آن وانیل یا پودر کاکائو اضافه نمایید .
موادی که میتوانید جهت بهبود به شیربرنج اضافه نمایید .
عسل یا خرما برای خوشمزگی آن میشود .
مغز بادام ، گردو ، فندوق و پسته جهت افزایش آهن در این غذای خوش طعم است .
جهت کمک به هضم غذا و گرفتن سردی برنج میتوانید از دارچین ، هل و وانیل استفاده نمایید .
علاوه بر این مواد در صورت علاقه میتوانید انواع میوه ها مانند توت فرنگی را به شیر برنج اضافه کنید . که این باعث تغییر و بهبود طعم آن خواهد شد . هنگام درست کردن شیر برنج توجه داشته باشید که باید در قابلمه را ببندید زیرا شیر به نور حساس است . در صورت باز بودن در آن ممکن است ویتامین B2 آن از بین برود و اکسید شود و ارزش غذایی آن کاهش یابد .
شیر برنج باعث کمک کردن به درمان سرما خوردگی ، از بین رفتن لاغری ، و همچنین کمک به درمان کم خونی میشود .
طرز تهیه شیر برنج
در ابتدا برای تهیه شیر برنج باید یک استکان برنج گرده یا آشی که ما در این مقاله شیوه تهیه شیر برنج برای چهار نفر را نام برده ایم را شسته و بگذارید تا لعاب دهد .
برای خرید برنج آشی به صفحه اصلی مراجعه نمایید .
سپس اندکی نمک به آن اضافه کنید . سه برابر مقدار برنج شیر اضافه کنید . مرتب هم بزنید تا زمانی که جا بیافتد . در انتها میتوانید مقداری گلاب و پودر هل و رازیانه (یا موادی که در بالا گفتیم . ) به آن اضافه کنید . در آخر با شیره ، عسل ، یا شکر بسته به میل خودتان آن را سرو نمایید .
پی نوشت
ما در این مقاله روی خواص و تهیه برنج تمرکز کردیم و اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دادیم . اگر هر سوالی برایتان باقی مانده میتوانید در باکس زیر بپرسید و ما در اسرع وقت پاسخگو هستیم .
اگر نمیتوانید برنج آشی را از فروشنده ای معتبر تهیه کنید ما در خدمت شما هستیم . و بهترین محصولات را با کیفیت بالا به شما ارائه میکنیم .
با خرید از ما از کیفیت محصولات خود اطمینان یابید و ما هم قیمت آن را ضمانت میکنیم .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.